Geconditioneerd transport

Op zoek naar geconditioneerd transport voor uw lading? Laat uw producten vervoeren door een ervaren transportbedrijf met een uitstekend eigen wagenpark. Uw gekoelde of verwarmde lading wordt altijd onder de juiste condities en op tijd geleverd bij uw klant.   


Geconditioneerd transport internationaal


Transportbedrijf Eastwood Forwarding uit Oosterhout vervoert dagelijks levensmiddelen en andere bederfelijke goederen naar bestemmingen over de hele wereld. Zit uw klant in China of in Zuid-Amerika? Voor ons is niets onmogelijk! Wij hebben een uitgebreid netwerk, waardoor we altijd snel en op tijd kunnen leveren. Uw verse producten worden in onze speciale laadruimten getransporteerd, waardoor kwaliteitsverlies wordt geminimaliseerd. U kunt uw zending volgen via onze professionele koeriers die u op de hoogte houden over de status en locatie van uw goederen. Heeft u specifieke eisen of wensen met betrekking tot bijvoorbeeld temperatuurbeheersing tijdens het vervoer? Wij zorgen ervoor, altijd in overleg met u. 
 

Wanneer kiezen voor geconditioneerd vervoer?


Door middel van geconditioneerd transport vervoeren we vooral producten zoals:

  •  Groenten en fruit
  •  Vis, vlees en vleeswaren
  •  Zuivelproducten
  •  Bloemen en planten
  •  Medicijnen

Dit soort producten mag niet bederven en daarom is het heel belangrijk dat deze ladingen in een gecontroleerde atmosfeer worden vervoerd. Ook voor de opslag van uw goederen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een veilige en schone opslagruimte in Oosterhout met voldoende capaciteit. De loods is vorstvrij en is voorzien van de beste beveiliging. Meer informatie over onze opslag in Oosterhout kunt u hier 
vinden of neem vrijblijvend contact met ons op.


Eastwood Forwarding


Wij zijn een internationaal transportbedrijf en gevestigd in Oosterhout, Noord-Brabant. Wij zijn uw ideale logistieke partner voor weg-, zee- en luchtvracht. Met ruim 18 jaar ervaring in de logistieke branche vinden wij altijd de beste oplossing voor elke opdracht, ongeacht of het een kleine of een grote verzending betreft. Wij behandelen ieder transport met de juiste aandacht en zorg. Naast ons eigen wagenpark beschikken wij over professionele koeriers met perfecte wegenkennis. Zij kiezen altijd voor de kortste en snelste route. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw transport, wij regelen alles tot in de puntjes! 


geconditioneerd transport internationaal door Eastwood Forwarding


Interesse in geconditioneerd transport?


Bent u geïnteresseerd in het vervoeren van gekoelde of verwarmde producten naar het buiten- of in binnenland? Neem contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen. Heeft u een spoedopdracht voor ons? Dan kunt u het beste direct bellen naar +31(0)162 – 40 81 80, wij kunnen dan meteen met uw aanvraag starten. Voor het geconditioneerd vervoeren van uw zending bent u bij Eastwood Forwarding aan het juiste adres. 

Ja, ik wil een offerte voor geconditioneerd transport.

Vul hieronder uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.