Over ons
Achter de schermen
Onze missie
Eastwood Forwarding & Consultancy is een internationaal transportbedrijf gevestigd in Oosterhout, Noord-Brabant. Met 18 jaar ervaring zijn wij uw perfecte logistieke partner voor weg-, zee- en luchtvracht. Bovendien hebben wij ook voor specials alle mogelijkheden in huis. Onze missie is om met onze klanten een langetermijnrelatie op te bouwen. We blijven continu innoveren en verbeteren. Naast onze eigen transportmiddelen zetten wij waar nodig ook een wereldwijd koeriersnetwerk in. Aan elke (spoed)opdracht besteden wij de juiste aandacht en zorg, ongeacht of het een kleine of grote zending is. We bieden daarnaast een ‘on board courier service’ aan, waarbij een ervaren koerier met uw lading meereist naar elke gewenste bestemming. Zo bent u altijd op de hoogte van de status en locatie van uw goederen en wordt een transport extra veilig.

Wij hebben voor elk logistiek vraagstuk een passende oplossing en wij ontzorgen u graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

Eastwood Forwarding & Consultancy is uw ideale partner in nationaal en internationaal (snel)transport.

Complete ontzorging

18 jaar ervaring

Creatieve oplossingen

Michel van den Broek
Transport en logistiek zitten Michel in het bloed. Michel houdt van snel schakelen, vlotte communicatie en zoekt naar oplossingen op maat. Geen opdracht of aanvraag is te gek, samen met zijn team gaat hij iedere uitdaging aan. Het geeft veel voldoening als een opdracht weer succesvol is afgerond. Eastwood Forwarding & Consultancy is in 2001 opgericht vanuit de gedachte om klanten meer service en maatwerk te bieden. Want geen aanvraag is hetzelfde. Zijn jarenlange ervaring met wereldwijde verschepingen heeft ervoor gezorgd dat Michel een zeer breed netwerk heeft opgebouwd en uitgebreide kennis heeft van alle aan deze branche verbonden en gerelateerde zaken. Zijn flexibiliteit en 24/7-mentaliteit maakt Michel uw perfecte partner voor iedere transportopdracht.
Marc Stroosma
Marc is actief in de transportwereld sinds 1981. Hij is zeer gedreven in customer service en in staat om complexe logistieke vraagstukken op te lossen en uitvoerbaar te maken. Door zijn ervaring en wereldwijde netwerk biedt hij klanten altijd pasklare oplossingen, overal ter wereld. Marc heeft ruime ervaring in lucht-, zeevracht- en wegtransport, van kleine zendingen tot out of gauge-transporten, van doosjes tot volle vliegtuigen. Marc staat garant voor transportoplossingen op maat.