Uw ideale partner voor sneltransport wereldwijd

Transport Oosterhout

Tansport in Oosterhout en omgeving nodig? Eastwood Forwarding is uw ideale partner voor weg-, zee- en luchtvracht met meer dan 18 jaar ervaring in de logistieke branche. Voor elk logistiek vraagstuk bieden wij u een passende oplossing en ontzorgen wij u graag. Wij zijn een transportbedrijf in Oosterhout met vele diensten, van luchtvracht tot aan koeriersdiensten voor kleine pakketjes. 

Transportdiensten Oosterhout


Eastwood Forwarding vervoert dagelijks goederen en pakketten door heel Nederland en zelfs wereldwijd. Er wordt gezorgd voor een snelle en efficiënte bezorging, waarbij u altijd op de hoogte bent van uw lading. Hieronder vindt u een opsomming van onze diensten:

  • Wegtransport

Een volledig uitgerust wagenpark en ervaren koeriers die uw lading veilig en snel over de weg vervoeren. Er wordt onder andere droge lading, gekoelde en vriesproducten vervoerd. Hieronder ziet u een van onze eigen vrachtwagens:

Transport Oosterhout vindt u bij Eastwood Forwarding

  • Zeevracht
Wij bieden niet alleen transport Oosterhout aan, maar we vervoeren goederen over zee naar alle havens, wereldwijd. Er wordt gezorgd dat uw goederen onbeschadigd en op de juiste plek van bestemming bezorgd wordt. Is uw bestemming verder dan de havenplaats? Dan regelen wij dat het tot aan de deur van uw klant afgeleverd wordt, uw vracht is onze zorg.

  • Luchtvracht
Naast wegtransport en zeevracht, bieden we ook luchtvracht aan. Een veilige en snelle manier om uw lading te vervoeren met een on board koerier service. De bijbehorende document afhandeling en douaneformaliteiten worden ook voor u geregeld.

  • Specials
Graafmachines, rupskranen of bulldozers transporteren? Dit is geen enkel probleem voor Eastwood Forwarding. Wij vervoeren uw zwaar transport met de grootste zorg over zee en we besteden hier de juiste aandacht aan, zodat het veilig wordt bezorgd bij uw klant.

  • Spoed en koeriersdiensten
Haast met uw producten of pakketten? Naast (spoed) transport Oosterhout bieden wij ook spoed en koeriersdiensten voor zowel binnen- als in het buitenland. Wij leveren uw pakketten zo snel mogelijk naar de plek van bestemming. Voor zowel grote als kleine pakketten en voor alle soorten bedrijven, webshops en winkels. 

  • Scheepsbevoorrading en Ship Spares
Heeft u een levering van scheepsonderdelen welke naar het buitenland vervoerd moeten worden? Wij leveren naar alle zeehavens over de hele wereld. Wij weten wat u precies nodig heeft voor een vakkundige scheepsbevoorrading en zorgen dat alles naar uw wens verloopt.


Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Een quote van een klant: "De samenwerking met Eastwood geeft ons de mogelijkheid om ons te richten op onze kernactiviteit. Het gehele logistieke traject van het laden van de goederen bij onze producenten in Zuid Europa tot aan levering bij ons distributiecentrum in Oosterhout verzorgt Eastwood naar tevredenheid."

Klik hier voor meer recensies.


Opslag oosterhout


Heeft u een opslag nodig voor al uw goederen? Wij bieden ook een uitstekende opslag in Oosterhout aan. Makkelijk te bereiken via de autosnelwegen A59 en A27, voldoende opslagcapaciteit en flexibel bij opslag en overslag.

Verder is onze opslag voorzien van de beste beveiliging en uw goederen zullen altijd droog en vorstvrij staan. Wij bieden het complete plaatje; het opslaan van uw goederen en het veilig vervoeren naar uw klanten. Voor meer informatie over een opslag en transport in Oosterhout leest u hier.opslag en transport in OosterhoutKies voor transport Oosterhout


Bent u geïnteresseerd in een van de bovenstaande diensten voor transport Oosterhout of naar het buitenland? Kies dan voor Eastwood Forwarding, wij verzorgen uw transport tot in de puntjes. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij staan u professioneel te woord. Heeft u een spoedtransport? Bel direct naar +31(0)162 – 40 81 80 en we starten meteen met uw aanvraag.

Ja, ik wil een offerte voor Transport Oosterhout

Vul hieronder uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.