Op zoek naar een betrouwbare koerier Oosterhout? 


Heeft u pakketten en goederen dat snel en veilig verzonden moet worden? Kies dan voor Eastwood Forwarding met een koerier uit Oosterhout. Wij zijn een internationaal bedrijf en transporteren goederen over land, zee en in de lucht. Geeft u een belletje voor een spoedtransport, dan wordt het meteen opgepakt. Ook wordt er naar gestreefd om uw lading binnen 24 uur te bezorgen op uw gewenste bestemming.


Uw goederen veilig en snel transporteren 

Een kleine of een grote opdracht? Wij maken geen onderscheid tussen 'kleine' of 'grote' opdrachten, iedere opdracht is voor ons even belangrijk en besteden wij dezelfde zorg en aandacht. De koerier zal u altijd op de hoogte houden en ervoor zorgen dat uw goederen op de juiste tijd en eindbestemming komt. ​U kunt zich concentreren op uw eigen werk en de koeriers van Eastwood Forwarding zorgt ervoor dat alles tip top verloopt. 


On board koerier service 


Met deze service reist een ervaren koerier met uw lading mee vanaf het begin tot aan de deur van uw klant, waardoor u zeker weet dat uw goederen op de juiste locatie geleverd wordt. Heeft u een internationale spoedzending, dan wordt de koerier op de eerstvolgende beschikbare vliegtuig gezet met uw lading naar de plek van bestemming. De bijbehorende documenten en douaneformaliteiten wordt voor u geregeld, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Uw goederen zijn in goede handen bij de koeriers van Eastwood Forwarding. 


koerier Oosterhout vindt u bij Eastwood Forwarding


Een koerier Oosterhout en omgeving 


Wilt u graag uw nationale of internationale zending laten bezorgen door een koerier van Eastwood Forwarding? Dan komt een koerier uit Oosterhout langs om uw lading op te halen en te bezorgen overal ter wereld, waar u maar wilt en wanneer u maar wilt.
Een paar voordelen van een ervaren koerier:

  • U bent ervan verzekerd dat uw vracht op de juiste bestemming komt
  • Het is extra veilig 
  • Het vervoeren van uw lading gaat sneller
  • U kunt altijd contact opnemen met de koerier
  • Persoonlijker ten opzichte van uw klant
  • Alles wordt uit handen genomen, u hoeft nergens aan te denken of te twijfelen of het wel goed gaat
  • Overal ter wereld bezorgd, ook al is het aan de andere kant van de wereld


Onze klanten


Vele tevreden klanten waren u al voor. 

Een recensie van een Internationale klant:

"De samenwerking met Eastwood geeft ons de mogelijkheid om ons te richten op onze kernactiviteit. Het gehele logistieke traject van het laden van de goederen bij onze producenten in Zuid Europa tot aan levering bij ons distributiecentrum in Oosterhout verzorgt Eastwood naar tevredenheid.”

Onze missie is om met onze klanten een langetermijnrelatie op te bouwen. We blijven continu innoveren en verbeteren. Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en volg ons op Facebook.
Koerier in Oosterhout en internationaal zoekt u hier


Een koerier inhuren voor uw lading? 


Wilt u geen zorgen maken over uw vracht? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan om een koerier Oosterhout in te huren en het ervaren team van Eastwood Forwarding zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt uw gegevens invullen in het formulier hiernaast. Voor een spoedtransport, belt u naar  (+31)0162 – 40 81 80 en er wordt gelijk gestart met uw zending. 

Ja, ik wil een offerte voor een Koerier Oosterhout.

Vul hieronder uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.