Uw complete plaatje voor sneltransport

Sneltransport

Kies voor snel en veilig vervoeren van uw goederen door gebruik te maken van sneltransport bij Eastwood Forwarding. Wij verzenden alle soorten pakketten van klein tot groot en van zwaar tot licht naar uw gewenste bestemming. 


Sneltransport internationaal


Wij vervoeren niet alleen binnen Nederland, maar ook naar het buitenland. Wij zijn uw betrouwbare en flexibele partner in sneltransport nationaal en internationaal. Maak gebruik van een on board koerier service, waarbij een ervaren koerier met uw zending meereist tot aan de deur van uw klant. Met deze extra service wordt u zending persoonlijker en bent u altijd op de hoogte van uw pakket. En nog een voordeel van deze service is dat u verzekerd bent dat uw pakket onbeschadigd op de plek van bestemming komt. Ook alle bijbehorende documenten worden geregeld door Eastwood Forwarding.  Hierdoor wordt u compleet ontzorgt en kunt u zich volledig focussen op uw eigen werkzaamheden. 

sneltransport nodig?
 Kies voor Eastwood Forwarding, uw logistieke partner


Hoe worden mijn goederen vervoerd?


​Ongeacht of het om een grote of kleine opdracht gaat, bij Eastwood Forwarding geven we aan elke opdracht dezelfde zorg en aandacht. Onze professionele koeriers komen eerst bij uw langs om de goederen op te halen en vanuit uw bedrijf rijdt de koerier direct door naar de gewenste bestemming, waar ook ter wereld. Als u een spoedopdracht heeft dat per vliegtuig vervoerd moet worden, worden een van onze koeriers op de eerstvolgende vlucht gezet samen met uw goederen. Wij streven er naar om uw zending binnen 24 uur te bezorgen, maar dit is afhankelijk van de bestemming. Op basis van uw lading, locatie en wanneer het op de locatie moet zijn, wordt er een passende prijs voor u gemaakt. 

Wij beschikken over een volledig uitgerust wagenpark en hebben naast onze eigen auto's ook een breed koeriersnetwerk. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staat bij ons voorop en we zoeken altijd naar een passende oplossing voor uw sneltransport. Heeft u nog specifieke wensen voor uw transport, zoals gevaarlijke stoffen vervoeren of afwijkende afmetingen? Geef het gerust aan ons door en wij regelen het tot in de puntjes! Wij houden u graag tevreden, zoals u uw klanten graag tevreden houdt. 


Kies voor sneltransport bij Eastwood Forwarding! 


Maak het u zo gemakkelijk mogelijk en laat uw goederen vervoeren via sneltransport door het ervaren internationaal transportbedrijf, Eastwood Forwarding. U kunt uw goederen met een gerust hart aan ons overlaten en wij zorgen ervoor dat het op uw gewenste datum, tijd en locatie bezorgd wordt. Heeft u nog vragen over sneltransport of over onze andere diensten? Bekijk de website of vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor spoed, bel direct naar +31(0)162 – 40 81 80, en we starten meteen met uw aanvraag.

Ja, ik wil een offerte voor Sneltransport.

Vul hieronder uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.