Transportbedrijf Oosterhout

Heeft u een transportbedrijf in Oosterhout of omgeving nodig voor het vervoeren van uw goederen? Eastwood Forwarding verzorgt het hele traject en regelt alles tot in de puntjes.

Eastwood Forwarding


Eastwood Forwarding is een internationaal transportbedrijf gevestigd in Oosterhout, Noord-Brabant. Wij zijn uw perfecte logistieke partner voor weg-, zee- en luchtvracht en hebben ruim 18 jaar ervaring in deze branche. We beschikken naast ons eigen wagenpark ook over een uitgebreid koeriersnetwerk, waardoor we wereldwijd goederen kunnen leveren. Onze professionele koeriers bezorgen uw lading veilig en snel tot aan de deur van uw klant. Zo bent u ervan verzekerd dat uw goederen onbeschadigd, op tijd en op de juiste bestemming worden afgeleverd. Transportbedrijf Oosterhout voor al uw goederen en pakkettenTransport met ‘on board courier service’


Wij bieden hoogwaardige ‘on board courier service’ aan voor het vervoeren van uw lading per vliegtuig. Een ervaren koerier reist persoonlijk met uw lading mee naar iedere gewenste bestemming, waar ook ter wereld.
Wat zijn de voordelen van een ‘on board courier service’?

  •  Bijbehorende documentafhandeling en douaneformaliteiten worden geregeld
  •  U bent altijd op de hoogte van de status van uw zending
  •  Uw zending wordt veilig en persoonlijk overhandigd 
  •  Uw goederen worden wereldwijd geleverd
  •  Er is direct contact met de koerier
  •  U profiteert van korte levertijden

Heeft u interesse om uw zending te laten verzorgen door een ‘on board’ koerier? Neem contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over. 


Diensten van transportbedrijf Eastwood Forwarding


Naast luchtvrachttransport bieden wij ook de volgende services:


Wegtransport

Wij beschikken over een compleet uitgerust wagenpark dat zorgt voor een kwalitatief, veilig en betrouwbaar transport van al uw goederen. Via wegtransport vervoeren wij o.a. gekoelde producten, droge ladingen en speciale of geconditioneerde ladingen. 

Zeevracht

Via zeevracht transporteren wij uw goederen over zee naar alle havens wereldwijd. Wij zorgen voor een veilige en correcte afhandeling van uw transport op de plaats van bestemming. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan groupage- en containervervoer. 

Specials

Wij zijn gespecialiseerd in speciale transporten. Moet u graafmachines, rupskranen of bulldozers vervoeren? Eastwood Forwarding maakt het mogelijk. Uw specials worden met alle aandacht en zorg over land en zee vervoerd. Er staat altijd een geschikt voertuig voor u klaar. 

Spoed- en koeriersdiensten

Een klein of groot pakket dat met spoed bezorgd moet worden bij uw klant? Onze koeriers staan voor u klaar om uw zending op te halen en te vervoeren naar elke gewenste bestemming wereldwijd. Uw pakketten worden intact en snel afgeleverd bij uw klant. 


transportbedrijf in Oosterhout, Noord-Brabant


Op zoek naar een ervaren transportbedrijf in Oosterhout?


Eastwood Forwarding uit Oosterhout biedt u diverse mogelijkheden om uw zending te vervoeren. U hoeft nergens meer aan te denken, u kunt uw goederen met een gerust hart aan ons overlaten. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een van onze diensten of heeft u specifieke wensen? Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor een spoedopdracht kunt u het beste meteen bellen naar +31(0)162 – 40 81 80. Wij kunnen dan meteen met uw aanvraag starten. 

Transportbedrijf Eastwood Forwarding in Oosterhout is de ideale partner voor al uw logistieke diensten.

Ja, ik wil een offerte voor transportbedrijf Oosterhout.

Vul hieronder uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.