Koerier Breda voor al uw pakketten en goederen

Koerier Breda

Een pakketje met spoed laten bezorgen door een koerier Breda? Dan bent u bij Eastwood Forwarding aan het juiste adres! Wij garanderen dat uw verzending veilig en snel afgeleverd wordt bij uw klant. Uiteraard kunt u ook zonder spoed terecht bij ons, lees snel verder voor meer informatie.


Ophalen en afleveren wereldwijd


Met één telefoontje zetten we uw (spoed)aanvraag direct in gang​. Er komt binnen dertig minuten een professionele koerier langs om uw pakket op te halen en hij rijdt direct door om uw levering te bezorgen op uw gewenste locatie. Wij bezorgen niet alleen in Breda en omgeving, maar over de hele wereld. Heeft u goederen dat bezorgd moet worden in Praag of zelfs in Puerto Rico, dan regelen we alles tot in de puntjes voor u. U hoeft nergens meer aan te denken en de bijbehorende documenten en douaneformaliteiten worden ook voor u in orde gemaakt. Alles is compleet voor een veilige en snelle verzending.  


Koerier Breda vindt u bij Eastwood Forwarding


Verschillende vormen van transport


​Eastwood Forwarding biedt verschillende vormen van transport aan, van weg-, zee- en luchtvracht tot het vervoeren van speciaal transport.  ​Wij kunnen van 1 kg tot 1000.000 kg vervoeren en afwijkende afmetingen en gewichten zijn geen enkel probleem voor ons. Voor elk logistiek vraagstuk hebben we altijd de passende oplossing voor u. 
​Wij zijn naast een koerier Breda gespecialiseerd in de volgende diensten:

​- Wegtransport
- Zeevracht
- Luchtvracht
- Specials
- Spoed en koeriersdiensten ​
- Scheepsbevoorrading en Ship Spares 

​Naast onze diensten bieden we ook een (tijdelijke) opslag aan in Oosterhout voor uw producten. Het is een ruime loods met een zeer goede beveiliging en alles staat droog en vorstvrij. Daarnaast verzenden wij uw goederen op uw gewenste tijd en plek.  ​Tevens is onze opslag goed bereikbaar vanuit Breda, via de snelwegen A59 en A27, zodat u altijd snel bij uw goederen bent. 

Een koerier Breda aanvragen


Onze koeriers zijn altijd klantvriendelijk, representatief en de service staat hoog aangeschreven. Ze hebben naast deze top kwaliteiten ook de perfecte wegenkennis, zodat uw zending gegarandeerd op tijd bij uw klant is. Wij zijn 24/7 bereikbaar en u bent altijd op de hoogte van uw verzending. 

Bent u zeer enthousiast geworden na het lezen over een koerier Breda of heeft u interesse in een andere koerier? Vul vrijblijvend de offerte in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u haast met uw zending? Bel nu naar +31(0)162 – 40 81 80 en we starten direct met uw aanvraag. 


Bekijk ook onze andere diensten:
Transport via luchtvracht  ✓ Internationaal sneltransport  ✓ Koerier Oosterhout
Voor uw opslag van uw goederen in Oosterhout  ✓ Spoedtransport nodig?

Ja, ik wil een offerte voor een Koerier Breda

Vul hieronder uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.