Koerier Dongen

Is uw bedrijf gevestigd in omgeving Dongen en wilt u uw pakket snel laten bezorgen op plaats van bestemming? Kies dan voor een koerier in Dongen bij Eastwood Forwarding. Er wordt niet alleen in Nederland bezorgd, maar overal ter wereld wordt uw pakket veilig en snel geleverd door onze professionele koeriers.

Koerier Dongen en omgeving


Eastwood Forwarding is een internationaal transportbedrijf dat alle soorten afmetingen en gewichten van 1 tot 100.000 kilogram kan vervoeren. Ook voor gekoelde en droge lading zorgt Eastwood Forwarding ervoor dat alles netjes wordt geleverd bij uw klant. Onze vakkundige koeriers nemen het werk graag uit uw handen en zorgen dat uw lading op de gewenste tijd en datum snel wordt bezorgd. Wij zijn gevestigd in Oosterhout (Noord-Brabant) en binnen ongeveer 15 minuten of sneller, zijn de koeriers bij uw bedrijf in Dongen om uw goederen op te halen en te bezorgen naar de eindbestemming. Tevens beschikken wij over een volledig uitgerust wagenpark waardoor we uitstekende kwaliteit en service kunnen bieden.

Koeriersdiensten


Er zijn verschillende diensten waar u gebruik van kunt maken en bij elke opdracht die binnenkomt wordt naar de beste oplossing gezocht. Meldt u zich telefonisch aan bij Eastwood Forwarding voor een spoedtransport? Dan wordt ervoor gezorgd dat uw lading binnen 24 uur, afhankelijk van de bestemming, geleverd kan worden. Onze koeriers beschikken over een de perfecte wegenkennis en hebben al jaren rij-ervaring waardoor u verzekerd bent dat uw zending snel en met alle zorg wordt vervoerd. U kunt altijd contact opnemen met de koeriers, zodat u altijd op de hoogte bent van uw lading. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om uw goederen en pakketten te vervoeren. 

De volgende diensten bieden wij aan:

✓ Wegtransport
✓ Zeevracht
✓ Luchtvracht
✓ Specials
✓ Spoeddiensten
✓ Koeriersdiensten
✓ Scheepsbevoorrading 
✓ Ship Spares 

Tevreden klanten van Eastwood Forwarding


We hebben al vele tevreden klanten, hieronder leest u een recensie van een vaste klant:

“Al jarenlang maken wij met veel plezier gebruik van Eastwood Forwarding, ze zijn nooit te beroerd om een stap extra te zetten en hebben voor elk vervoer een oplossing, kortom een plezierige partner in transport voor ons en onze klanten!”

Wilt u de volgende tevreden klant zijn? Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Voor een spoedopdracht kunt u telefonisch contact opnemen met ons: (+31)0162 – 40 81 80  en het team van Eastwood Forwarding staan u vriendelijk en deskundig te woord.


koerier dongen, voor al u nationale en internationale transportBent u geinteresseerd in andere koeriers naast koerier Dongen? Bekijk dan de volgende pagina's:


Eastwood Forwarding regelt het transport van A tot Z en ontzorgt u graag.

Ja, ik wil een offerte voor een Koerier Dongen.

Vul hieronder uw gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.